Advertisement

Sıla Gençoğlu Ahmet Kural : Arda Turan'dan Sıla - Ahmet Kural olayı hakkında yorum ... - Ahmet kural sevgilisi sıla gençoğlu'nun dayak iddialarına yanıt vermek için saat 14.00 sıralarında i̇stanbul adliye sarayı'na geldi.

Sıla Gençoğlu Ahmet Kural : Arda Turan'dan Sıla - Ahmet Kural olayı hakkında yorum ... - Ahmet kural sevgilisi sıla gençoğlu'nun dayak iddialarına yanıt vermek için saat 14.00 sıralarında i̇stanbul adliye sarayı'na geldi.. Sıla gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından, duruşmada sanık ahmet kural'ın savunmasına geçildi. Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı. Ahmet kural, 2017 mayıs ayında sıla gençoğlu ile güzel bir ilişkiye başladıklarını söyleyerek, birlikteliğimiz sırasında aramızda kültür farkından dolayı anlaşmazlıklarımız vardı. Ahmet kural, sıla'ya şiddet uyguladığına yönelik iddiaları reddetti. Sıla gençoğlu ile ahmet kural arasındaki darp şikayeti uzlaştırma bürosuna gönderildi.

İlk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Kural'a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi. Adliyeye önce ahmet kural, ardından sıla gençoğlu geldi. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Sıla gençoğlu ve oyuncu ahmet kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması görüldü.

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu davasına Aile ve Sosyal ...
Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu davasına Aile ve Sosyal ... from cdn1.ntv.com.tr
Ahmet kural ile ünlü şarkıcı sıla gençoğlu arasındaki şiddet davasının ilk duruşması bugün görüldü. Kural'ın avukatı, sıla'nın bugün verdiği ifadesinde ahmet böbreklerime vurdu iddiasını sorunca gergin anlar yaşandı. Adliyeye önce ahmet kural, ardından sıla gençoğlu geldi. Adliyeye ilk olarak kural geldi. Ünlü pop sanatçısı sıla gençoğlu'ya şiddet uyguladığı iddiası ileri sürülen oyuncu ahmet kural ifade vermeye çağrıldı. Ünlü müzisyen soruları yanıtsız bıraktı. Oyuncu ahmet kural'ın, 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava i̇stanbul 60. Asliye ceza mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı.

Mahkeme, ahmet kural'a üç ayrı suçtan verilen 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezasının gerekçesinde, taraflar arasında yaşanan tartışmada, ahmet kural'ın sıla gençoğlu'nu yaraladığı, bizzat olayı.

Ahmet kural'ın, sıla gençoğlu'na karşı 'hakaret, tehdit ve kasten yaralama' suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına, 7 mart'ta başlanacak. Bu olay üzerine şiddete asla tahammülü olmayan sıla gençoğlu, sevgilisi ahmet kural'la olan ilişkisini bitirdi. Uzlaşma formunda, ahmet kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi. Sıla gençoğlu ve oyuncu ahmet kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması görüldü. Şarkıcı sıla gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi ahmet kural tarafından darp edildiği iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırması gündeme bomba gibi düştü. Sıla gençoğlu ile ahmet kural arasındaki darp şikayeti uzlaştırma bürosuna gönderildi. Sıla, ahmet kural ve tanıkların ifadelerinden sonra duruşma 22 nisan'a ertelendi. Sıla gençoğlu ve ahmet kural, şiddet davasında hakim karşısına çıktı. Ünlü pop sanatçısı sıla gençoğlu'ya şiddet uyguladığı iddiası ileri sürülen oyuncu ahmet kural ifade vermeye çağrıldı. Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı. İlk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Oyuncu ahmet kural'ın, 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava i̇stanbul 60. Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle i̇stanbul 60.

Sıla gençoğlu ve ahmet kural, şiddet davasında hakim karşısına çıktı. Ahmet kural ile sıla gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin çok önemli bir kanıt bulundu. Sıla, ahmet kural ve tanıkların ifadelerinden sonra duruşma 22 nisan'a ertelendi. Davanın ilerleyen dakikalarında gerginlik arttı ve sıla ile ahmet kural'ın avukatları birbirine girdi. Sıla gençoğlu'nun, ahmet kural'ın yaptığını iddia ederek delil olarak sunduğu morluklar.

Ahmet Kural, Sıla'yla kendine geldi
Ahmet Kural, Sıla'yla kendine geldi from img.a24.com.tr
Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı. Ahmet kural, 2017 mayıs ayında sıla gençoğlu ile güzel bir ilişkiye başladıklarını söyleyerek, birlikteliğimiz sırasında aramızda kültür farkından dolayı anlaşmazlıklarımız vardı. Ünlü müzisyen soruları yanıtsız bıraktı. Sıla gençoğlu ile ahmet kural arasındaki darp şikayeti uzlaştırma bürosuna gönderildi. Ahmet kural sevgilisi sıla gençoğlu'nun dayak iddialarına yanıt vermek için saat 14.00 sıralarında i̇stanbul adliye sarayı'na geldi. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Davaya sıla gençoğlu da katıldı. Şarkıcı sıla gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi ahmet kural tarafından darp edildiği iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırması gündeme bomba gibi düştü.

Savcılık ahmet kural'a üç ay uzaklaştırma kararı verdi.

Ünlü müzisyen soruları yanıtsız bıraktı. Şarkıcı sıla gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi ahmet kural tarafından darp edildiği iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırması gündeme bomba gibi düştü. Davanın ilerleyen dakikalarında gerginlik arttı ve sıla ile ahmet kural'ın avukatları birbirine girdi. Bu olay üzerine şiddete asla tahammülü olmayan sıla gençoğlu, sevgilisi ahmet kural'la olan ilişkisini bitirdi. Şarkıcı sıla gençoğlu ve oyuncu ahmet kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması bugün gerçekleştirildi. Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamımda bugün hakim karşısına çıktı. Sıla gençoğlu ve ahmet kural arasındaki dava kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası almasıyla sonuçlandı. Asliye ceza mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Mahkeme ahmet kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Sıla gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından, duruşmada sanık ahmet kural'ın savunmasına geçildi. İlk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. .ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ahmet kural'ın 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsini talep etti.

Ahmet kural ile sıla gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin çok önemli bir kanıt bulundu. Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamımda bugün hakim karşısına çıktı. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Avukatıyla i̇stanbul cumhuriyet savcılığı önünde açıklama yapan sıla, ahmet kural'dan şikayetçi olduğunu söyledi. Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı.

Ahmet Kural - Sıla Gençoğlu davasına ilk karar açıklandı ...
Ahmet Kural - Sıla Gençoğlu davasına ilk karar açıklandı ... from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Mahkeme ahmet kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti. Kural'a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi. Şarkıcı sıla gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi ahmet kural tarafından darp edildiği iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırması gündeme bomba gibi düştü. Avukatıyla i̇stanbul cumhuriyet savcılığı önünde açıklama yapan sıla, ahmet kural'dan şikayetçi olduğunu söyledi. Ahmet kural'ın oynadığı yapı kredi reklamından önce başladığını düşündüğüm ilişki. Adliyeye ilk olarak kural geldi. Soruşturma kapsamında ahmet kural'ın da ifadesi alınmıştı. Adliyeye önce ahmet kural, ardından sıla gençoğlu geldi.

Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle i̇stanbul 60.

Sıla gençoğlu'nun, ahmet kural'ın yaptığını iddia ederek delil olarak sunduğu morluklar. .ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ahmet kural'ın 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsini talep etti. Kural'ın avukatı, sıla'nın bugün verdiği ifadesinde ahmet böbreklerime vurdu iddiasını sorunca gergin anlar yaşandı. Kural'a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, ahmet kural'a üç ayrı suçtan verilen 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezasının gerekçesinde, taraflar arasında yaşanan tartışmada, ahmet kural'ın sıla gençoğlu'nu yaraladığı, bizzat olayı. Sıla gençoğlu'nun avukatı rezzan epözdemir, duruşmada ahmet kural'ın 2014 yılında i̇stanbul 16. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Asliye ceza mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Davanın ilerleyen dakikalarında gerginlik arttı ve sıla ile ahmet kural'ın avukatları birbirine girdi. Şarkıcı sıla gençoğlu, ahmet kural ve avukatı hakkında adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs, suç delillerini yok etme veya değiştirme suçlarından. İlk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Ahmet kural ile ünlü şarkıcı sıla gençoğlu arasındaki şiddet davasının ilk duruşması bugün görüldü. Uzlaşma formunda, ahmet kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi.

Sıla gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından, duruşmada sanık ahmet kural'ın savunmasına geçildi sıla gençoğlu. Adliyeye önce ahmet kural, ardından sıla gençoğlu geldi.

Posting Komentar

0 Komentar